keyboard_arrow_up

Політика приватності та захист даних

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МОІ ЗДОРОВ'Я», далі – Товариство, поважає ваше право на конфіденційність персональних даних. Дія цієї Політики конфіденційності та обробки персональних даних, надалі – Політика, застосовується до персональних даних, зібраних у межах Платформи MoniHeal, створеної Товариством для України, надалі – Програма, та до персональних даних, зібраних на Сайті Програми, включаючи Додатки (за їх наявності).

У цій Політиці захисту та використання персональних даних описується порядок здійснення Товариством обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних та кому розкриваються персональні дані. У Політиці також визначені заходи, які вживаються для забезпечення захисту ваших персональних даних. Крім того, ми надаємо контактну інформацію Товариства для:

  • отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення персональних даних, які ви надали;
  • відкликання будь-якої згоди, яку ви надавали раніше, на обробку ваших персональних даних;
  • повідомлення нас про небажання отримувати рекламні матеріали;
  • звернення щодо будь-яких питань, які можуть виникнути у вас стосовно нашої практики захисту персональних даних.

Ця Політика не поширюється:

  • на збирання та використання ваших персональних даних на інших вебсайтах, які використовує Товариство, вашою Фінансовою Установою або на збирання та використання будь-якої іншої інформації або інформаційних матеріалів, які можуть містити посилання на товариства, не пов'язані з Програмою;
  • на збирання та використання ваших персональних даних вашим роботодавцем.

Для того щоб переглянути потрібний розділ, перейдіть за відповідним посиланням:

  • Персональні дані, які ми збираємо, та способи їх використання;

  • Персональні дані, які ви надаєте нам на добровільній основі;

  • Персональні дані, які ми збираємо автоматично;

  • Ваші права та рішення;

  • Інформація, яку ми розкриваємо;

  • Передача персональних даних;

  • Посилання на інші вебсайти;

  • Безпека;

  • Зміни та доповнення до цієї Політики захисту та використання персональних даних;

  • Контактна інформація.

 

1. Персональні дані, які збираються, та способи їх використання

Персональні дані, обробка яких здійснюється у межах Програми, Товариство отримує від вас та збирає автоматично на нашому Сайті Програми moniheal.com

Під персональними даними маються на увазі «будь-які відомості чи сукупність відомостей про фізичну/юридичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована».

 

1.1. Персональні дані, які ви надаєте нам на добровільній основі.

Обробка та використання персональних даних, які ви надаєте нам на добровільній основі, здійснюється виключно для цілей, описаних у цій Політиці.

Якщо не зазначено інше, персональні дані, які ви надаєте, не є обов'язковими. Якщо ви вирішили не надавати певні персональні дані, це може вплинути на послуги, які ми можемо вам запропонувати. Нижче вказані способи, за допомогою яких ви можете надати персональні дані, види персональних даних, які ви можете подати, та способи використання нами персональних даних.

  • Процес Реєстрації Клієнта. При реєстрації у Програмі ми просимо вас надати деякі персональні дані, такі як: ваше повне ім'я, дату вашого народження, номер телефону, адресу електронної пошти та місце проживання/місцезнаходження. Під час реєстрації ви можете вирішити надати додаткову інформацію, яка не є обов'язковою. 
  • Процес Реєстрації Персонального медичного менеджера/Сімейного лікаря. При реєстрації у Програмі ми просимо вас надати деякі персональні дані, такі як: ваше повне ім'я, дату вашого народження, Ваше фото, номер телефону, адресу електронної пошти та місце проживання/місцезнаходження, освіту, кваліфікацію, досвід роботи, подяки, нагороди, рекомендації, диплом, трудову книжку, посвідчення про наявність кваліфікаційної категорії. Під час реєстрації ви можете вирішити надати додаткову інформацію, яка не є обов'язковою. 
  • Процес Реєстрації Лікаря-експерта. При реєстрації у Програмі ми просимо вас надати деякі персональні дані, такі як: ваше повне ім'я, дату вашого народження, фото особистого профілю, номер телефону, адресу електронної пошти та місце проживання/місцезнаходження, освіту, кваліфікацію, досвід роботи, подяки, нагороди, рекомендації, диплом, трудову книжку, посвідчення про наявність кваліфікаційної категорії, платіжні реквізити (при підписанні правочину). Під час реєстрації ви можете вирішити надати додаткову інформацію, яка не є обов'язковою. 
  • Сайт Програми. Товариство може здійснювати процесинг вашого облікового запису, паролю, таємних запитань (за наявності), номеру картки, статусу.
  • Листування зі Службою обслуговування користувачів та форма зворотного зв'язку. У разі вашого звернення до нас, ми здійснимо обробку та зберігатимемо інформацію, яку ви надаєте, для підготовки відповідей на ваші запити та ведення нашої документації. Така інформація може містити дату й час запиту та відповіді на запит, ім'я, адресу електронної пошти, мету запиту або скарги та нашу відповідь. Ви можете зв'язатися з нами за допомогою розділу «Контактна Інформація» цієї Політики захисту та використання персональних даних, через Сайт Програми, у тому числі звернувшись до нашого кол-центру (за наявності).

 


1.2. Персональні дані, які ми збираємо автоматично

Збирання деякої інформації може здійснюватися автоматично на нашому Сайті Програми для його вдосконалення, надання вам повної інформації та найкращих послуг.

Сайт Програми

  • Відомості, які ми збираємо, містять інформацію, наприклад, щодо кількості користувачів, які відвідали Сайт Програми, та сторінок, які були відвідані, виявляють вашу активність та допомагають нам визначити послуги, в яких ви найбільше зацікавлені. Ця інформація також дає нам можливість вдосконалити та розширити ваш досвід.

Журнали реєстрації та IP-адреси

  • Журнали реєстрації – це файли вебсервера, які містять таку інформацію: доменне ім'я або IP-адресу, URL, код http-відповідей, вебсайт, з якого ви відвідали нас, або дату та тривалість вашого візиту. Ці файли створюються автоматично, коли інтернет-користувач відвідує сайт. IP-адреса – це унікальний ідентифікатор, який використовується певними електронними пристроями для розпізнавання та спілкування один з одним в мережі Інтернет. Коли ви відвідуєте Сайт Програми, ми можемо збирати IP-адресу пристрою. У поєднанні з іншими даними ця інформація допомагає нам дізнатися, які сторінки є найбільш привабливими для наших відвідувачів. Крім того, журнали реєстрації допомагають нам виявити дестабілізацію роботи обладнання та неправомірне використання наших послуг.

Додаток Програми (за наявності)

  • Інформація про місцезнаходження. Додаток збирає обмежену інформацію про місцезнаходження за вашою згодою. Зокрема, Додаток записує інформацію про місто, в якому ви знаходитеся, для того, щоб ми могли відображати для вас відповідний контент; надсилати вам рекламні матеріали, які ви обрали; краще розуміти ефективність функціонування Додатку індивідуально по місту. Наприклад, ми можемо показати пропозиції торговців або рекламні заходи, які можуть зацікавити вас, залежно від міста, в якому ви знаходитеся. Якщо ви користуєтеся Додатком з увімкненою функцією визначення місцезнаходження, він може здійснювати обробку ваших GPS координат для відображення відстані від роздрібного торговця, але ми не зберігаємо цю інформацію та видаляємо відомості про місцезнаходження у разі, коли надавати наші послуги більше не потрібно.
  • Інформація на мобільному пристрої. Додаток також може збирати інформацію (таку як ідентифікатор пристрою, ідентифікатор сеансу, MAC-адресу, інформацію про мережу, дії, здійснені у Додатку, дати та час здійснення дій) з метою сприяння забезпечення нами функціональних можливостей, пов'язаних із додатком, та персоналізації Додатку. Також ми можемо використовувати цю інформацію для підготовки сукупних статистичних звітів, які допомагають нам аналізувати тенденції та переваги використання функцій Додатку. Якщо ви користуєтеся Додатком з увімкненою функцією надсилання повідомлень, ми можемо надсилати вам повідомлення, пов'язані з Додатком, на отримання яких ви надали згоду.

2. Ваші права та рішення

Ви маєте право отримувати інформацію про зберігання ваших персональних даних та мати доступ до ваших персональних даних (дивіться розділ «Контактна Інформація» нижче). У будь-який момент ви також можете звернутися із запитом щодо внесення змін, блокування або видалення ваших персональних даних, якщо вони недостовірні або неактуальні. Після отримання вашого запиту щодо надання доступу, внесення змін або видалення будь-яких даних ми вирішимо його відповідно до вимог чинного законодавства. У будь-який момент на законних підставах ви можете відмовитися від обробки ваших персональних даних у зв'язку зі своєю ситуацією, якщо інше не передбачено вимогами чинного законодавства. Товариство зберігає та здійснює обробку ваших персональних даних допоки ви є Користувачем Програми. Якщо ви більше не бажаєте, щоб Товариство здійснювало обробку ваших персональних даних в рамках Програми, або хочете відкликати будь-яку свою згоду, за вашим запитом ми анулюємо вашу участь у Програмі та знеособимо ваші персональні дані.

У будь-який момент ви можете безкоштовно відмовитися від отримання наших рекламних електронних листів, перейшовши за посиланням для відмови від підписки, вказаним у наших електронних рекламних листах, або скориставшись контактною інформацією у розділі «Контактна інформація» нижче.

3. Інформація, яку ми розкриваємо

Ми не розкриваємо персональні дані, зібрані в рамках цієї Програми, крім випадків, передбачених цією Політикою.

Ми маємо право розкривати ваші персональні дані афілійованим особам Товариства, а також постачальникам послуг, які надають їх від нашого імені, та у зв'язку з цілями, описаними в цій Політиці захисту та використання персональних даних. Сюди відносяться постачальники послуг користувачам та компанії-виконавці (наприклад, компанії, які координують поштові відправлення) або постачальники послуг доступу до Додатку. Коли ми звертаємося до постачальників послуг, ми вимагаємо від них здійснювати обробку персональних даних виключно відповідно до наших інструкцій та гарантувати захист персональних даних. Ми уповноважуємо таких постачальників послуг використовувати або розкривати дані тільки, якщо це необхідно для надання послуг від нашого імені або виконання вимог законодавства.

Крім того, ми маємо право розкривати деякі ваші персональні дані, якщо це передбачено вимогами законодавства або в рамках будь-якого судового провадження, на вимогу суду, правоохоронних органів або посадових осіб будь-якого державного органу, або якщо ми вважаємо, що розкриття необхідне або доцільне для запобігання заподіянню шкоди здоров'ю або фінансових збитків, або у зв'язку з проведенням розслідування фактичної кримінальної діяльності щодо якої є підозри.

Ми залишаємо за собою право передавати будь-які наявні у нас ваші персональні дані у разі повного або часткового продажу або передачі Товариства чи його активів. У такому разі, ми докладемо розумних зусиль для того, щоб забезпечити використання правонабувачем персональних даних, які ви передали нам в рамках Програми, із дотриманням цієї Політики.

4. Передача персональних даних

Передача персональних даних за межі України здійснюється з певними обмеженнями. Якщо ми передаємо персональні дані за межі України, ми вживаємо необхідних заходів для забезпечення дотримання вимог Закону України «Про захист персональних даних».

В рамках цієї Програми Товариство передає, здійснює обробку та зберігає ваші персональні дані у базах даних, які знаходяться на території України, за адресою: 04210, місто Київ, вул. Оболонська набережна, будинок 19, корпус 1. Ми виконуємо вимоги чинного законодавства щодо належних засобів безпеки для передачі персональних даних за межі України.

 

5. Посилання на інші вебсайти

Час від часу на Сайті Програми для вашої зручності ми можемо розміщувати посилання на інші вебсайти. Ці вебсайти функціонують незалежно від Сайту Програми та знаходяться поза межами нашого контролю. У них можуть бути свої власні політики захисту та використання персональних даних, з якими ми наполегливо рекомендуємо вам ознайомитися у разі відвідування таких сайтів.

6. Безпека

Ми забезпечуємо належні адміністративні, технічні та фізичні засоби безпеки з метою захисту персональних даних від випадкового або незаконного пошкодження, випадкової втрати, несанкціонованої зміни, несанкціонованого розкриття або надання доступу, неправильного використання та будь-якого іншого незаконного способу обробки персональних даних, які знаходяться у нашій базі. У разі надання вами персональних даних через вебсайти, ми застосовуємо стандарти галузі для шифрування в інтернеті – технологію шифрування протоколом SSL, для захисту інформації, яку ви надаєте.

7. Зміни та доповнення до цієї Політики захисту та використання персональних даних

До цієї Політики захисту та використання персональних даних періодично та без попереднього повідомлення вас про це можуть вноситися зміни та доповнення. Однак, у випадку внесення істотних змін до цієї Політики захисту та використання персональних даних, ми розмістимо повідомлення на Сайті Програми. Зміни набиратимуть чинність через 30 (тридцять) днів після їх внесення. Якщо протягом 14 (чотирнадцяти) днів з моменту внесення будь-яких змін ви не відмовитеся від їх прийняття у письмовій формі, це означає, що ви погоджуєтеся з Політикою захисту та використання персональних даних з відповідними змінами. Відмова прийняти зміни означає припинення вашої участі в Програмі через 30 (тридцять) днів після такої відмови. Просимо час від часу переглядати Політику захисту та використання персональних даних для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень. Ми зазначимо дату набрання чинності Політикою захисту та використання персональних даних, та яку версію опубліковано на нашому Сайті Програми.

8. Контактна інформація

У разі необхідності отримання більш детальної інформації про способи обробки нами ваших персональних даних або отримання доступу до ваших персональних даних, внесення змін, блокування або видалення будь-яких пов'язаних з вами персональних даних, відкликання вашої згоди, наданої для деяких видів обробки персональних даних, видалення адреси вашої електронної пошти з наших списків адресатів, або у разі виникнення будь-яких запитань, коментарів щодо нашої практики захисту та використання персональних даних, ви можете звернутися до нас відповідно до контактної інформації нижче:

  • для електронного звернення: helpmoniheal@gmail.com;
  • місцезнаходження Товариства: 04210, місто Київ, вул. Оболонська набережна, будинок 19, корпус 1.